Om mig

Mikael SvenssonTräningsfilosofi


För att vara en bra tränare måste man brinna för sitt yrke och arbetet med människor. Man måste ha god kunskap om kroppens funktioner både fysiskt och psykiskt. Att kunna tolka och anpassa sig till olika situationer och varje individs personliga förutsättningar är ett kännetecken för en framgångsrik tränare.

Mitt intresse för träning och att få mina kunder att närma sig sin genetiska potential är stort och kvalitet och helhetssyn är något som jag alltid prioriterar.


Bakgrund


Jag har arbetat heltid med träning sedan år 2000. Till en början i Halmstad där jag är uppvuxen och därefter, sedan 2006 i Stockholm.

Genom åren har jag tränat både motionärer och flertalet idrottare på både elit- och amatörnivå.

Utöver arbetet som tränare ingår jag också i The Academys utbildningsteam där jag undervisar på PT-utbildningarna. Jag anlitas också regelbundet som föreläsare av företag och andra verksamheter med intresse för träning och kost.


Egenskaper


Jag ser mig själv som en mycket noggrann och allsidig tränare och jag håller mig ständigt uppdaterad och vidareutbildar mig regelbundet. Kunskap är ett livslångt projekt och jag ser mig aldrig som fullärd eller specialist inom något område utan är alltid nyfiken och intresserad av att lära mig nya saker.
 Kombinationen av lång erfarenhet, personlig träning och undervisning ser jag som en stor fördel rent kvalitetsmässigt.


Utbildningar


  • Licensierad Personlig tränare/Fystränare
  • Kostrådgivare
  • Flertalet vidareutbildningar inom träning, kost och livsstil