TRÄNING OCH KONSULTATIONER

Träning och konsultationer

Ett framgångsrikt livsstils/träningsprogram bör omfattas av en helhet.
En helhet som inte bara tar hänsyn till fysiska aktiviteter och träning utan också dygnets övriga timmar när det kommer till sömn, kost, stress och en i övrigt socialt balanserad tillvaro.


Ett komplett program behöver också vara anpassat efter varje människas enskilda behov. Vi har alla individuella målsättningar, men vi har också gemensamt att vi vill ha en hälsosam kropp som fungerar och mår bra.


Som tränare är det min uppgift att undervisa, motivera, inspirera och övervaka dig på din väg mot en bättre livstil, form och prestation.Vilka alternativ finns?


Ett sammarbete med mig som personlig tränare kan se ut på flera vis.

En del väljer att träna regelbundet på veckobasis, vanligen 1-2 tillfällen per vecka, och får då hjälp med både struktur, instruktion och motivation.


Andra väljer att ta lite mer egenansvar och träffar mig ungefär som dom träffar sin frisör, vart 4-8:e vecka. Då handlar det ofta om stöttning, vägledning och tekniska råd. Det här är en kategori som växer i populäritet och ibland bokas längre sessioner. Det här är troligen det mest ekonomiska alternativet.


På senare år har också möjligheten för PT på distans förbättrats. Idag finns det otroligt bra teknik för detta. Oavsett vart du bor i landet kan jag hjälpa dig med träningsplanering och struktur. Detta är ofta delar som även mer erfarna tränande saknar kunskap om. Ibland kombineras detta om möjligt med fysiska träffar.


Träning i all ära men tränings och hälsoframgångar beror på en rad fler faktorer än just själva träningen. Därför har också ren livsstilsrådgivning en naturlig och viktig plats. Här ryms delar som t.ex. kost, sömn och stresshanering. Detta är också en tjänst som fungerar bra på distans.Här är några exempel på tjänster och aktiviteter som jag erbjuder:


-Generell fysträning (styrka, kondition, rörlighet etc.)

-Sportspecifik fysträning

-Fystester

-Funktionsanalyser inkl. åtgärdsövningar

-Teknisk löpanalys inkl. åtgärdsövningar

-Livsstilsrådgivning (sömn, mat, stress, fysisk aktivitet etc.)

-Kostrådgivning

-Andningsträning/tekniker för vardag, träning och idrott

-Utomhusaktiviteter som t.ex. mountain bike, SUP, terränglöpning och vandring. Dessa aktiviteter passar också utmärkt i kombination med konsultation/rådgivning, så kallad ”Trail Talk”.Personlig träning


Jag är en del av TEAM MULTIFIT i Halmstad.

Multifit står för den kvalitet och helhetstänk som jag starkt tror på och representerar. Med försklassiga lokaler ett stenkast från centrala Halmstad, utrustning från Eleiko och ett otroligt kompetent team finns där alla förutsättningar som går att önska.


Träningen skapar förutsättningar för en aktiv livsstil, håller dig i form och ser till att du kan prestera i situationer när det verkligen gäller. Målet kan vara allt från säsongens sporter, stundande aktiviteter och äventyr till ett fungerande liv i största allmänhet. Möjligheterna är många.


Priser:


Enstaka tillfällen:

1050 kr (900 kr*)


10 tillfällen eller fler:

935 kr (825 kr*)


*Pris för dig som är medlem på Multifit.


Träningarna är 55 minuter och genomförs vanligen i Multifits lokaler på Söndrumsvägen 29 i Halmstad


Hör av dig vid intresse för duo-PT och mindre grupper.

Priserna är inklusive moms och fakturering sker i förskott.Personlig träning på distans


Träning på distans passar dig som:


-vill ha skräddarsydd periodiserad träning och professionell support

-är bekväm med att träna på egen hand

-vill se både kortsiktiga och långsiktiga resultat


Min ambition är att förse dig med genomtänkt, effektiv och förhållandevis lättillgänglig träning som inte stjäl för mycket av din tid.


Med över 20 års erfarenhet av att träna och träningsplanera för både motionärer och idrottare sammanfattar mitt sätt att arbeta idag mycket av det jag önskar att jag vetat när jag började min tränarkarriär.


Gör en intresseanmälan till micke@formochprestation.se


-För och efternamn

-Ålder

-E-post

-Telefonnummer

-Beskriv kort vad önskar du hjälp med och vad som motiverar dig?


Priser:


Startavgift för nya kunder, 1500 kr

Inkluderar konsultation, funktionsanalyser/tester samt inledande administration.


Löpande kostnad, 200 kr per planerat träningspass/vecka

(Exempel: 2 pass/vecka x 4 veckor = 1600 krDigitala konsultationer


Rådgivning inom träning, kost och livsstil. Telefon eller FaceTime.

Digitala konsultationer är ett populärt tillval som bl.a. många kunder på distans gör månadsvis.


Priser:


30 minuter, 475 kr

60 minuter, 950 kr


Priserna är inklusive momsJag ser fram emot att ge dig förutsättningarna i form av vägledning, motivation och inspiration så att du på ett tryggt och effektivt sätt når dina träningsframgångar.


Mikael Svensson

Form & Prestation